Minusta

Sinun auttajasi

Olen Anna-Riikka Alhainen ja koulutukseltani olen sairaanhoitaja. Olen kotoisin Kiteeltä ja monen mutkan kautta päätynyt tänne Satakuntaan. 

Minulla on monipuolinen työkokemus terveydenhuollon eri alueilta. Olen työskennellyt muun muassa yliopistollisen sairaalan päivystyksessä, palvelutalossa kuurojen kanssa, opastanut kuntoutujia työelämään työhönvalmennuksessa sekä toiminut perhetyössä erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten parissa. 

Yhteistä kaikelle työlle on ollut se, että olen saanut toiminnallani auttaa jotakuta, olen saanut kohdata ihmisiä lapsista vanhuksiin, olla mukana monenlaisissa tilanteissa ja saanut haastaa itseäni kehittymään.

Perhetyötä tehdessäni eräs äiti kommentoi, että: “sää olet kyl niin luonnikas nuitten muksujen kanssa ja muutenkin sun kans on helppo olla ja jutella”. Aikaa tuosta keskustelusta on kulunut, mutta idea nyt perustamani yrityksen nimestä syntyi jo tuolloin. 

En ollut kuullut luonnikas-sanaa missään muualla päin Suomea liikkuessani, mutta otin sen heti omakseni. Se kuvaa hyvin karjalaista luonnettani täällä Satakunnassa. Luonnikkuudella olen pärjännyt ja hyvin myös tänne peltojen keskelle asettunut.

Luonnikas on nimensä mukaisesti aitoa, välitöntä ja sujuvaa hoitoa, apua ja tukea. Mielelläni tulen kaveriksesi tai avuksi, ja olen aina valmis käyttämään kaiken osaamiseni Sinun hyväksesi.

Ulvilassa 4. toukokuuta 2020

 

Anna-Riikka

Luonnikas sairaanhoitaja Anna-Riikka

Luonnikas Oy

Luonnikas Oy on perustettu keväällä 2020.  Se on yhden ihmisen terveyspalveluja tuottava yritys Satakunnassa, Ulvilassa. 

Yrityksen toimenkuvaan kuuluu kotisairaanhoitoa sekä kotihoitoa.

Tällainen juttu oli minusta Satakunnan kansan etusivulla 18.5.2020. Kuva Veera Korhonen/SK